Inschrijfformulier Kerstcadeaumarkt

STAP 1. Kerstcadeaumarkt

Elke gast wordt ontvangen met een glas kerstbubbels (naar keuze alcoholvrij), ontvangt een fraai zakje met muntjes voor de kerstcadeaumarkt en krijgt een shopper tas om de cadeaus in mee te nemen. Kosten van dit ontvangstpakket zijn per gast € 12,50. Hierbij is ook de overtocht met de boot bij inbegrepen.

Onze voorkeur gaat uit naar de volgende dag en tijd:

DAG * Andere dagen en tijden op aanvraag!

Aanvang

Let op: Reserveringen worden gemaakt op basis van beschikbaarheid. Indien de door u gewenste tijd niet beschikbaar is, nemen wij contact met u op voor overleg voor een geschikt alternatief. Pas na ontvangst van de bevestiging van onze zijde is uw reservering definitief.

Gewenst kerstcadeaubudget per medewerker (in eenheden van € 1,00) p.p. p.p. p.p.

Dit budget wordt in de vorm van kerstmuntjes vooraf uitgereikt. Elk muntje heeft een waarde van € 1,00. Met de kerstmuntjes kan een ieder zelf zijn cadeaus uitzoeken bij de door ons geselecteerde winkeltjes in Spakenburg. Per persoon dient u minimaal € 30,00 af te nemen.

Volgende stap

STAP 2. Overtocht met De Zuidwal

Prijs retour per persoon: €5,50

Vorige stap Volgende stap

STAP 2. Catering

Na het bezoek aan Spakenburg, kunt u kiezen uit drie fantastische kerstarrangementen:
Maakt u alstublieft de keuze voor minimaal 1 arrangement.

Kerstborrel

Gedurende 1 1⁄2 uur wordt uw gezelschap voorzien van diverse dranken uit het Hollands Assortiment met daarbij heerlijke kerstgarnituren. De prijs van dit arrangement is € 17,50 per persoon (incl. 4 consumpties).

Winter tapas

Met z’n allen aan tafel genieten van diverse heerlijkheden die als tapas op tafel worden gepresenteerd: zowel koude als warme winter tapas. Pak lekker van de schotels en kies waar u zin in hebt. De prijs van dit arrangement is € 37,50 per persoon (incl. 6 consumpties).

Zuiderzoet Kerst Kooktheater Grill buffet

Rondom ons kooktheater kunnen jullie gasten genieten van overheerlijke gerechten die ter plekke bereid worden door onze koks. De prijs van dit arrangement is € 34,50 per persoon.

Vorige stap Volgende stap

STAP 3. Uw gegevens

Hieronder ziet u een overzicht van wat u geselecteerd hebt. Controleer of alles klopt en vul tot slot uw contact gegevens in.

Aantal personen kerstcadeaumarkt
Dag en tijd
Budget per medewerker 1
Budget per medewerker 2
Budget per medewerker 3
Catering
Totaalbedrag
Vorige stap Verzenden

Uw bericht is succesvol verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Verzenden mislukt!

Facebook

Socialize

Blijf middels onze Social Media profielen direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent Brasserie Zuiderzoet en onze kerstcadeaumarkt.

Brasserie Zuiderzoet

Slingerweg 5
3896 LD Zeewolde
Nederland
+31 (0)36 - 538 2000