Catering

U kunt de Kerstcadeaumarkt naar wens aankleden met hapjes en drankjes, onderstaand vindt u onze kerstarrangementen

Originele kerstpakketten | Kerstpakket idee | Kerstcadeaumarkt

‘‘Beleving daar draait het om in onze eigentijdse Brasserie Zuiderzoet”

Kom eten en drinken met uitzicht op het kabbelende water van het Eemmeer. Terwijl de koks hun kunsten openlijk vertonen in het kooktheater en het Franse mondaine leven plotseling wel heel dichtbij lijkt! Gelegen in jachthaven Marina De Eemhof, waan je jezelf bij Zuiderzoet in een Frans havenstadje. Een betoverende plek om te eten, te drinken en bovenal te genieten van de omgeving en van elkaar.

Voorafgaand of na afloop van het bezoek aan de Kerstcadeaumarkt, kunt u kiezen uit drie fantastische kerstarrangementen:


Kerstborrel:

Gedurende 1 ½ uur wordt uw gezelschap voorzien van diverse dranken uit het Hollands Assortiment met daarbij heerlijke kerstgarnituren. De prijs van dit arrangement is € 17,50 per persoon (incl. 4 consumpties).

Winter tapa's:

Met z’n allen aan tafel genieten van diverse heerlijkheden die als tapa’s op tafel worden gepresenteerd: zowel koude als warme winter tapa’s. Pak lekker van de schotels en kies waar u zin in hebt. De prijs van dit arrangement is € 37,50 per persoon (incl. 6 consumpties).

Zuiderzoet kerstproeverij:

Wilt u nog wat langer met elkaar genieten? Kies dan de kerstproeverij: als voorgerecht serveren wij koude gerechtjes op tafel waar u zelf uit kunt kiezen. Als hoofdgerecht serveren wij u vis, vlees of vegetarisch en als nagerecht kunt u zelf kiezen van mooie zoetigheden op tafel. De prijs van dit arrangement is € 49,50 per persoon (incl. 6 consumpties).Overtuigd? Nog vragen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Hoe eerder u boekt, hoe meer we rekening kunnen houden met uw voorkeursdata en uw wensen. Kerstcadeaumarkt wordt dit jaar van 19 t/m 21 december gehouden. Vul voor een tijdige reservering het inschrijfformulier in, of bel naar 036 - 538 2000.

Facebook

Socialize

Blijf middels onze Social Media profielen direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent Brasserie Zuiderzoet en onze kerstcadeaumarkt.

Brasserie Zuiderzoet

Slingerweg 5
3896 LD Zeewolde
Nederland
+31 (0)36 - 538 2000