10 goede redenen

Waarom zou u met uw medewerkers voor Kerstcadeaumarkt kiezen? Wij geven u 10 goede redenen om dit jaar voor Kerstcadeaumarkt te kiezen.

10 redenen | Kerstpakket idee | Kerstcadeaumarkt

1. U bent samen aan het shoppen

Deze keer bent u met z’n allen samen om zelf uw kerstpakket bij elkaar te shoppen. Dat geeft een geweldige leuke en ontspannen sfeer. U biedt uw medewerkers iets nieuws en unieks, waar ze nog lang over zullen napraten.

2. U heeft een geweldige keus

Uw mensen komen ogen tekort om het hele aanbod te bekijken. Er is voor elk wat wils, en binnen elk budget is er een origineel, lekker en gevarieerd pakket samen te stellen.

3. Het is uw feest

U kiest voor prachtige kerstcadeaus in door ons geselecteerde winkeltjes in het sfeervolle Spakenburg. U bepaalt de verdere invulling. Welk budget krijgen uw medewerkers? Met speciale muntjes kunt u ze ook laten genieten van een drankje, een borrelhapje of een smakelijk diner. Ook speciale extra wensen als muziek en entertainment vullen we desgewenst graag voor u in.

4. Ook geschikt als kerstborrel

De kerstcadeaumarkt wordt verzorgd door Brasserie Zuiderzoet. Een prima locatie om de kerstmarkt te combineren met de jaarlijkse kerstborrel. U heeft een aparte ruimte tot uw beschikking voor een speech, een hapje en een drankje onder mekaar. En waarom niet uw beste relaties uitnodigen, en hen ook lekker mee laten shoppen met een budget aan kerstmuntjes? Het zal uw contacten voor het komende jaar zeker ten goede komen.

5. Varen naar Kerstcadeaumarkt met de Zuidwal

Gasten worden overgevaren met de boot naar Spakenburg (ongeveer 10 minuten). In Spakenburg gaat men gezellig kerstshoppen in door ons geselecteerde winkeltjes. Na afloop vaart men terug naar Brasserie Zuiderzoet.

6. Transparante formule

Vooraf hebben we met u doorgenomen hoeveel mensen er komen, en welk budget ieder te besteden krijgt op de markt. Ook uw keuze wat betreft drankjes en catering leggen we vooraf met u vast. Geen verrassingen achteraf dus, alles transparant.

7. Betaalbare formule

En de kosten zelf? Vanaf € 37,50 kunnen uw mensen een prachtig pakket samenstellen, een prijs die zeker niet hoger ligt dan een traditioneel kerstpakket. De baten liggen zeker wel hoger; tevreden personeel dat zélf heeft kunnen kiezen!

8. Fiscaal aantrekkelijk

Het budget dat u uw personeel biedt om te shoppen en de eventuele kosten van de catering kunnen binnen fiscaal aantrekkelijke regels vallen. Dit hangt onder meer af onder welk regime u uw personeelsvergoedingen laat vallen. Neem tijdig contact op met uw accountant voor een passend advies.

9. Centrale locatie

Waar uw mensen ook vandaan moeten komen, Brasserie Zuiderzoet ligt centraal en is goed bereikbaar. De nabijgelegen wegen zijn niet filegevoelig en er is daarnaast parkeergelegenheid voor de deur, welke ruim en gratis is. Met het openbaar vervoer is de Kerstcadeaumarkt bereikbaar met een directe busverbinding vanuit Amersfoort en Almere.

10. Geen zorgen

Met de Kerstcadeaumarkt legt u een hoop zorgen en geregel bij ons neer. Wij helpen u een bijzonder moment te creëren voor uw mensen, waar u samen ontspannen van kunt genieten. We luisteren graag naar hoe u het hebben wilt dit jaar.


Overtuigd? Nog vragen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Hoe eerder u boekt, hoe meer we rekening kunnen houden met uw voorkeursdata en uw wensen. Kerstcadeaumarkt wordt dit jaar van 18 t/m 20 december gehouden. Vul voor een tijdige reservering het inschrijfformulier in, of bel naar 036 - 538 2000.

Facebook

Socialize

Blijf middels onze Social Media profielen direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent Brasserie Zuiderzoet en onze kerstcadeaumarkt.

Brasserie Zuiderzoet

Slingerweg 5
3896 LD Zeewolde
Nederland
+31 (0)36 - 538 2000